ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Συντονιστικό Όργανο των Σωματείων της δύναμης της Τιτάν Α.Ε

Τηλ.: 210 55 42 067κ’ 2610 964 255   -  e-mail: tsimentas@gmail.com

Fax: 210 55 57 429 κ’ 2610 931 796

Αριθ. Πρωτ.: 17

Ημ/να: Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου  2011

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  Συνάδελφοι –σσες, κατά τις Άγιες μέρες του Πάσχα, μέσα από την βαθιά συμβολική καθαρτήρια εβδομάδα των παθών, έρχεται το φως της Αγίας Ανάστασης να αφυπνίσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να αποφυλακίσει την ελπίδα.

Η ανάσταση του Χριστού ήταν πάντα σ’ αυτόν τον πολυδοκιμασμένο και χειμασμένο  τόπο, συνυφασμένη με την ελευθερία, την πνευματική και Εθνική Ανάσταση.  

Ζούμε την εποχή που το «σκοτάδι» προσπαθεί να επιβληθεί στη ζωή των ανθρώπων.  Σε κάθε γωνιά της γης το σκοτάδι επιμένει φορτικά και αδυσώπητα να επιβάλλει την κυριαρχία του στη ζωή του κόσμου.

Από άκρου εις άκρον της Οικουμένης υπάρχουν βλέμματα παγερά έκπληκτα από τη φτώχεια, τη δυστυχία και τις δοκιμασίες που γεννούν η πλεονεξία, η απανθρωπιά, η σκληροκαρδία και ο εγωκεντρισμός των ψυχικά ανίσχυρων, μα οικονομικά και πολιτικά «ισχυρών» της (άμοιρης) γης.

Σε ένα πλανήτη εκπληκτικά γόνιμο και θεϊκά τέλειο, προικισμένο με την ευλογημένη δυνατότητα να θρέψει το τριπλάσιο του πληθυσμού του, κυριαρχεί η πείνα και η άλογη καταστροφή.

Μέρη που θα έπρεπε να λάμπει ο ήλιος, φωτίζονται από τις πυρκαγιές των πολέμων και τις εκρήξεις των αντιδραστήρων της ενεργειακής λαιμαργίας.

Και ενόσω τα πάθη συσκοτίζουν το μονοπάτι των πανανθρώπινων αξιών και της κοινωνικής προόδου.., δεν παύει συνεπίκουρα να κυλά από την σκοτεινή μήτρα της συνωμοτικής παγκοσμιοποίησης, το όπιο της αναντίρρητης υποδούλωσης και της συγχυστικής  καταναλωτικής υποταγής.

Η ελπίδα για ένα καλύτερο σήμερα και η ανεξάντλητη ικανότητα του ανθρώπου να αγωνίζεται ακούραστα για ένα βέβαιο αύριο, είναι τα άχραντα και ανίκητα όπλα που θα οδηγήσουν τούτο τον τόπο στην Ανάσταση που αιώνες τώρα προσπαθούν να του κλέψουν οι θλιβεροί έρποντες εχθροί, Θεού και  Ανθρώπου.

Το Συντονιστικό Όργανο των Σωματείων μας, Καθώς και όλα τα Δ.Σ των σωματείων της δύναμης του ΤΙΤΑΝΑ, σας εύχονται υγεία, ευτυχία, δύναμη  και ειρήνη σε σας και τις οικογένειές σας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

 

Χρήστος Λίγγος                                Γιώργος Χ. Αγγελόπουλος