Οι πολιτικοί του αϊτσχάιμερ και του αυτισμού

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΤΙΤΑΝ A.E» ΠΑΤΡΑΣ ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20 – ΠΑΤΡΑ

Αριθμ. Εγκρ. 681/75 Πρωτοδ. Πατρών – Καταχ. 429α/4.11.1977

FAX: 2610/931-796 – e-mail: tsimentas@gmail.comwww.tsimentas.com

 

Αριθ. Πρωτ.: 1236

Ημ/να: 17 -10 - 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι-σσες, είναι Χρέος μας η Αντίσταση, όπλο μας η Αλληλεγγύη.

Δίχως την δική μας δυναμική παρέμβαση το καράβι δεν αλλάζει ρότα, αυτή η Δημοκρατία μας χρειάζεται όλους. Η Δημοκρατία δίχως την δικαιοσύνη και την ελευθερία δεν είναι τίποτα περισσότερο από το κουφάρι της. Διότι η δημοκρατία δεν έχει ενδογενή συνάφεια με τον καπιταλισμό. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο καπιταλισμός εκμεταλλεύεται (οικονομικά και πολιτικά) ακόμη και την κατάρρευση του.  Ήρθε η ώρα να αποτινάξουμε το σύνδρομο του θεατή και να γίνουμε ενεργοί πολίτες, όσο έχουμε ακόμη χρόνο, γιατί αν συνεχίσουμε να σφυρίζουμε αδιάφορα, σε λίγο δεν θα έχει ο χρόνος εμάς. Οι πολιτικοί του αϊτσχάιμερ και του αυτισμού αποδόμησαν το σύνταγμα και εγκαθίδρυσαν τον φόβο, τον εκβιασμό και τον κοινωνικό αυτοματισμό, μόνο και μόνο για να παραδώσουν εύκολα χώρα και λαό, αλυσοδεμένους στον παγκοσμιοποιημένο νεοφεουδαρχισμό.

Στην μαζική 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε σε απολύσεις. Η τρόικα και οι φιλιππινέζες της θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο εργοδότη. Δεν υποθηκεύουμε και δεν εκβιαζόμαστε.

Στο απεργιακό προσκλητήριο θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες ανεξάρτητα μισθολογικής  κατηγοριοποίησης (Γ! και Β! μισθοδοσία)  και ιδεολογικής ταμπέλας.

Απαιτούμε και θα πετύχουμε:

·        Ακύρωση και λήθη, κάθε πρόθεσης και  σκέψης, όλων των σχεδιαζόμενων αντεργατικών ρυθμίσεων που σαν στόχο έχουν την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων (με κρατική παρέμβαση ) και υπερίσχυση των επιχειρησιακών.

Με απώτερο σκοπό τον βιασμό και την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με «νομιμοποίηση» των ατομικών συμβάσεων ομηρίας.

·        Ενίσχυση των εισοδημάτων, της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, της πραγματικής οικονομίας, της ανάπτυξης και της απασχόλησης.

·        Να πληρώσουν και να τιμωρηθούν, οι φοροκλέφτες, οι εισφοροκλέφτες, οι προνομιούχοι, οι μιζαδόροι και όλοι όσοι λεηλάτησαν και διοχέτευσαν τον δημόσιο πλούτο στο εξωτερικό

·        Να δοθεί τέλος στις απολύσεις να  αποφυλακισθεί και προστατευθεί το κοινωνικό κράτος. 

Θα συναντηθούμε όλοι την Τετάρτη 19 (ώρα 10:30) και την Πέμπτη 20 (ώρα 18:00) Οκτωβρίου,  στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στην Πάτρα.