Γενική Συνέλευση 18-06-2010

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΤΙΤΑΝ A.E» ΠΑΤΡΑΣ

ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20 – ΠΑΤΡΑ

Αριθμ. Εγκρ. 681/75 Πρωτοδ. Πατρών – Καταχ. 429α/4.11.1977

FAX: 2610/931-796 – e-mail: tsimentas@gmail.comwww.tsimentas.com

 

Αριθ. Πρωτ.: 1185

Ημερομηνία:  Πέμπτη 17- 06 - 2010

Ανακοίνωση


Συνάδελφοι-σσες Την Παρασκευή 18-06-2010 και ώρα 18:00, στο ισόγειο (αμφιθέατρο) του Εργατικού Κέντρου Πάτρας θα  πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση  (ΌΛΩΝ) των μελών του σωματείου μας. Αφορμή το θέμα της «αλλαγής του ωραρίου» που «πρόκειται» να εφαρμοστεί  έπειτα από μονομερή απόφαση της εταιρίας, εν μέσω κοινωνικής αναστάτωσης και οικονομικής «αφυδάτωσης» των εργαζομένων.  Η συμμετοχή μας στο ανώτερο θεσμικό όργανο αποφάσεων δεν είναι επιβεβλημένη πλέον, μα αναγκαία.

Η παρουσία των εργαζομένων σε τέτοιες διαδικασίες δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα των αποφάσεων, αλλά είναι και ένας δείκτης που παρουσιάζει την  διάθεση μας να επιτρέπουμε ή όχι να λαμβάνονται αποφάσεις  ερήμην εις βάρος μας στο διηνεκές.

Σήμερα βιώνουμε εντονότατα σε όλες τις εκφάνσεις των εργασιακών μας δραστηριοτήτων το φαινόμενό της συρρίκνωσης.

Ότι απεμπολείται με ευκολία δύσκολα επανακτάται, ο κόπος της προσέλευσης στην Γ.Σ είναι ασύγκριτος με τον κόμπο στον βρόγχο του στραγγαλισμού των αδιαπραγμάτευτων εργασιακών δικαιωμάτων μας, έναντι ενός ανώφελου κενού «πινακίου φακής» που μας προσφέρουν ένθεν και ένθεν.

Τα μέλη αυτού του σωματείου είναι σίγουρο πως δεν θα επιτρέψουν να παρθεί μια απόφαση από το ¼ των  μελών (κατά το καταστατικό), σε μια ζοφερή χρονική περίοδο όπου η συμμετοχή σηματοδοτεί θέληση.


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος : Καλαμίδας Δημήτριος

Ο Γενικός Γραμματέας : Αγγελόπουλος Χ. Γεώργιος