Ο Αγώνας τώρα ξεκίνησε....

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Θ Ε Μ Α :  "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ "

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 , όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Τσιμέντων της Ελλάδος, η Ομοσπονδία Τσιμέντων και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας με την μέγιστη συμβολή  των Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας και Μηλάκι Αλιβερίου, Ελευσίνας, Καμαρίου κ.λ.π. προχώρησαν σε αποκλεισμό του Λιμανιού της Χαλκίδας, αντιδρώντας στην εισαγωγή Τσιμέντου που γίνεται από τρίτες χώρες (π.χ. Τουρκία).

Στο Νομό που βρίσκονται 2 Τσιμεντάδικα αλλά και στη Χώρα (Ελλάδα), που έχει κατά κεφαλή τη μεγαλύτερη παραγωγή Τσιμέντου, εισάγεται Τσιμέντο !!!!!

Την  εποχή της λεγόμενης κρίσης που η οικοδομή πάτωσε και τα εργοστάσια Τσιμέντου υπολειτουργούν, δεν μας φτάνει το Τσιμέντο !!!!!

Την ώρα που η πολιτεία αδιαφορεί για το χάσιμο θέσεων εργασίας(πάνω από 2000 εργαζόμενοι την τελευταία πενταετία), σε ένα κλάδο που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην Εθνική Οικονομία εισάγοντας χρήματα και την ώρα που οι ενδιαφερόμενοι Βιομήχανοι σφυρίζουν αδιάφορα, οι εργαζόμενοι μπαίνουν μπροστά.

Τα Σωματεία, η Ομοσπονδία Τσιμέντων, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, διαμηνύουν σε άπαντες τους ενδιαφερόμενους και Φορείς, ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχιστούν οι δυναμικές παρεμβάσεις, όχι μόνο για το δικό τους συμφέρον αλλά και για το συμφέρον της Εθνικής Οικονομίας και εν τέλει αυτής της ταλαιπωρημένης Χώρας.

Ο Αγώνας τώρα ξεκίνησε και θα πολεμήσουμε με όλα τα όπλα που έχουμε στη διάθεση μας και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΕΤ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ- ΜΗΛΑΚΙ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΕΤ ΒΟΛΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ΑΓΕΤ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ΚΑΜΑΡΙ ΤΙΤΑΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΤΑΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΑΛΥΒΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΙΤΑΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΙΤΑΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΓΕΤ ΚΑΙ ΤΙΤΑ
Comments