"Ελβετοί υπήκοοι" Ανακοίνωση 05-05-2010
 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΤΙΤΑΝ A.E» ΠΑΤΡΑΣ

ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20 – ΠΑΤΡΑ

Αριθμ. Εγκρ. 681/75 Πρωτοδ. Πατρών – Καταχ. 429α/4.11.1977

FAX: 2610/931-796 – e-mail: tsimentas@gmail.comwww.tsimentas.com

 

Αριθ. Πρωτ.:1171

Ημ/να: 03-05-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι-σσες, δεν χρειάζονται πολύπλοκες οικονομικές αναλύσεις και βαρύγδουπες οικονομικές θεωρίες για να κατανοήσουμε πως τα χρήματα μεταγγίζονται και δεν εξατμίζονται!

Δεν έχουν τα ευρώ (όπως δεν είχαν και οι δραχμές) ανεξαρτησία βούλησης έτσι ώστε κάθε τόσο να αποφασίζουν ταξίδια μόνιμων διακοπών σε Ελβετία και λοιπές ευρωδόχους χώρες.

Τα χρήματα αυτού του τόπου, που είναι το αίμα και ο ιδρώτας του ελληνικού λαού, είχαν την τύχη που είχαν και τα μάρμαρα του Παρθενώνα…Κλάπηκαν, μεταγγίσθηκαν και κακοδιαχειρίσθηκαν.

Οι ένοχοι απαιτούν το μάρμαρο να το πληρώσουν εκ νέου οι αθώοι, δηλαδή οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι οι άνεργοι και αυτοί που πρόκειται να γεννηθούν γενεές «δεκατέσσερις».

Ο καθ’ όλα εξαπατημένος εργαζόμενος, άνεργος και συνταξιούχος, αποφάσισε πως είναι σωστό και ηθικά δίκαιό το έγκλημα να το πληρώσουν αυτή την φορά, οι εγκληματίες και οι συνεργοί  τους.   

Η απάντηση στην κυβέρνηση και σ’ όλους τους διαχειριστές του εξευτελιστικού διασυρμού που αποδέχθηκαν, υποτάχθηκαν και εξήγγειλαν τα ακραία νεοφιλελεύθερα μέτρα θα δοθεί την Τετάρτη 05 Μαΐου 2010.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να δώσουμε το παρόν στις 10:30 το πρωί μπροστά από το Εργατικό Κέντρο στην Πάτρα, προκειμένου να καταλάβουν οι αρχιτέκτονες του χάους και οι τρόικες των δανειστών – κερδοσκόπων, πως οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους είναι πάνω από τις αγορές και τα κέρδη μιας χούφτας «Ελβετών» υπηκόων.

 

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ


Για να ακυρωθούν όλα τα αντεργατικά μέτρα

Για να πληρώσουν όλοι αυτοί που ευθύνονται ανεξαρτήτου χρώματος και ιθαγένειας.

               

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                           Δ. ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ                           ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ